Bra favoriter idag

 
Hej, det här är mitt första inlägg på väldigt länge. Tänkte börja på riktigt nu igen och lägga ut tips varje dag framöver.

Tisdagens bästa spel:

Dagens säkra:

Troja/Ljungby - BIK Karlskoga 2:a @ 1.30
 
Det är inget snack i den här matchen om vem ska vinna den, Karlskoga måste ta tre pinnar ikväll för att knipa sista platsen till Kvalserien och Troja/Ljungby har inget att spela för och siktar in sig för kvalspel neråt i divisionerna. Karlskoga vinner ikväll.
 
Dagens drag:
 
Rögle BK - Djurgårdens IF 2:a @ 2.00

Rögle kan gå om Karlskrona och knipa femte platsen ikväll vid seger, laget fick endast med sig två poäng i den tuffa bortamatchen i Umeå mot Björklöven där man hade räknat med tre pinnar. Djurgården är seriens formstarkaste lag och det är svårt att spela emot dom just nu, laget har åtta raka trepoängare och går som tåget i Hockeyallsvenskan. På de senaste tio matcherna har man knipit 27 utav 30 poäng vilket är sjukt bra. Vid seger ikväll säkrar man Kvalserieplatsen.
 
Dagens överodds:
 
Colchester - Rotherham 2:a @ 1.95

Colchester är ett bottenlag i Leauge One, laget har endast tagit en poäng av 15 möjliga på fem matcher. Rotherham jagar en direktplats upp till Championship och vann senast i helgen med 6-0 hemma mot Notts County. Rotherham ligger 5a i Leauge One och Colchester på 19onde plats och det råder klasskillnad lagen emellan. Det finns dock ett liten risk att man underskattar Colchester men det tror jag inte man gör och vinner hyfsat lätt. Jag tycker det här är ett överodds. En bra tvåa.
 
Ha en bra dag!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: